márc 062011
 
 2011. március 6. vasárnap  Posted by  Tagged with: , ,  Add comments

Számomra bámulatos, hogy az Aldi kínálatában mi mindent meg nem találni – ezek egy részéről még csak fogalmam sincs, hogy létezik. Ilyen például a mától kapható öntapadós táblafólia is, ami egy egyszerű, de főleg kisgyermekes szülőknek nagyszerű találmány.

gyerekszoba, táblafólia, tábla

A táblafólia mellett fehér táblafóliát és tükörfóliát is találtok mától a kínálatukban. Bár azt hiszem, ezek felhasználására nem kell különösebb tippeket adnom, de pl. ha 2-3 ilyen táblafóliát egymás mellé teszel a gyermek szobájában, vagy a szekrény oldalára felrakod, máris bátran rajzolgathatnak a falra  az utódok (amit egyébként egy bizonyos korban egyébként is megtesznek…) Mintha csak egy kreatív játszószobába lettek volna kitalálva!

A táblafólia mérete 45*200 cm, akár a hűtőre is ragaszthatod! Nedves ruhával könnyen lemosható, és 5 db krétát is adnak hozzá.

A fehér táblafólia kisebb, 45*75 cm (ezt is teheted a hűtőre), adnak hozzá egy tollat és egy szivacsot is.

A tükörfólia mérete 45*100 cm.

Mindhárom tekercs 699 Ft/db áron kapható.

És így néz ki egy táblába öltöztetett hűtőszekrény:

lakberendezés, tábla

Forrás: pure style home via a kicsi ház

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  One Response to “Varázsolj táblát a falra öntapadós táblafóliával”

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>