dec 172010
 
 2010. december 17. péntek  Posted by  Tagged with: , , ,  Add comments

Emlékeztek még, hogy a mi gyerekkorunkban a csokipapíron volt kivágható öltöztetős baba? Ez a kicsit pepecselős játék azóta sem ment ki a divatból, csak a csokiba most már összerakós játékot raknak, mi pedig az internetről tölthetjük le az öltöztetős babákat és egyéb játékokat. Itthon még viszonylag gyerekcipőben jár a kínálat, de az angol nyelvű blogok, oldalak között számtalan nyomtatható játék lehetőséget találunk, közülük szeretnék most bemutatni egy különösen bájosat.

A Babalisme blog szerzője inspiráló cikkek között rendre jelentet meg ingyen nyomtatható kártyákat, játékokat, egyéb ötleteket. Én ezúttal az öltöztetős babáit mutatom be, melyek például így néznek ki:

Öltöztetős baba

Öltöztetős baba

Nyomtatáshoz a képet ezen a linken tudod letölteni.

Az útmutató szerint nyomtasd és vágd ki őket – és már kész is van gyermeked legújabb játéka. Ha szeretnéd egy kicsit turbózni a játékot, akkor nyomtasd vastagabb papírra (ez mindenképpen praktikus) és ragassz mágnest a hátuljára – én még nem láttam olyan gyereket, aki ne szerette volna a mágneses játékokat.

A blog ugyan angolul van, de még az angolul teljesen analfabétáknak is érdemes körülnézni rajta. Ezen a linken az összes nyomtatható anyagot találjátok, csak szépen menjetek le a lap aljára és lapozgassatok, nagyon sok bejegyzése van.

Így karácsony előtt talán az is érdekes lehet, hogy hogyan csináljunk látványos masnikat a csomagra, ha nem tetszene a készen kapható változat. Az alábbi masni elkészítéséhez fázisfotókkal teletűzdelt útmutatót kapunk, csak klikkelj a képre.

SK masni
SK masni

Képek forrása: www.babalisme.blogspot.com – köszönet a Szerzőnek az utánközlés engedélyezéséért

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>