jan 202011
 
 2011. január 20. csütörtök  Posted by  Tagged with:  Add comments

Rendszeresen utazunk nagyszülőkhöz vidékre, és legalább minden második alkalommal vonattal tesszük meg az utat. Timi ebben nőtt fel, mindig is figyelte, ahogy húzom magam után a gurulós bőröndömet. Még alig tudott járni, de rögtön ő is szerette volna húzni a bőröndöt, majd mivel azt persze nem bírta, az én válltáskáimmal játszott gurulós bőröndöset.

Ekkor már tudtam, jobb, ha kap ő is valami húzható bőröndöt, különben búcsút mondhatok a táskáimnak. Timi egyébként is az a típus, aki imád tolni-húzni-gurulni, így bíztam benne, hogy ha kap egy gurulós bőröndöt, azt is fogja szeretni. Nem tévedtem, Timi gurulós “bőröndje” igazi siker lett:-)

Laci persze a szokásos szkepticizmusával fogadta az ötletet, de mikor megtudta, hogy a bőröndöt a Teszveszen alig kétezer forintért vettem, ő is megnyugodott és együtt mentek el érte – majd aztán Timi napokig meg sem vált tőle. Konkrétan egy Budmil iskolatáskáról van szó, szép piros színben, ami egy kicsit még magas volt akkor Timinek, de ennek ellenére ügyesen közlekedett vele. Jó sokat lehet bele pakolni, így nagy hasznát vesszük akkor is, mikor babakocsi nélkül tömegközlekedünk, vagy mikor éppen Timinek olyanja van, hogy a kedvenc babáit is magunkkal kell vinnünk. Praktikus volt akkor is, mikor tavaly nyáron elkísértük Lacit egy konferenciára.

Világutazó, gurulós bőrönddel

A repülőtéren is sikkesen :-)

A Teszveszen beállított termékfigyelőnek köszönhetően hamarosan újabb bőröndöt szereztünk be – ennek egyszerűen nem tudtunk ellenállni, és ezt is kevesebb, mint 2.000 Ft-ért vásároltuk meg.

Csacsi guruló bőrönd

Ennek már a mérete is ideális volt, épp járni kezdő gyerektől 3-4 éves korig biztos jól ki tudja használni a gyermek. Mi nyúzzuk, de mégsem koszosodik, szerintem bőven megéri az árát, főleg, ha sokat utaztok.

A csacsis táska kutyás változata

Már akkor megvizsgáltam a gurulós bőrönd kínálatot, íme egy kis ízelítő a kedvenceimből.

Az általam is ajánlott csacsis bőröndöt itt tudod megvenni 3.780 Ft-os akciós áron.

Ha szeretitek a mai mesehősöket, Fifi mintás bőröndöt 5.000 Ft-ért árul a Mesemix webáruház.

Fifi mintás gurulós bőrönd, 5.000 Ft

Fifi mintás gurulós bőrönd, 5.000 Ft

A legnagyobb választékot a Mindenki áruháza webshopban találtam. Klikkeljetek a képekre, és az adott termék oldalára juttok a webáruházban.

Állatmintás gurulós bőrönd, 8.990 Ft

Állatmintás gurulós bőrönd, 8.990 Ft

Többféle gurulós Götz táskát is kínálnak kicsi hercegkisasszonyoknak, ez a legkisebb:

Götz gurulós táska, 7.990 Ft

Götz gurulós táska, 7.990 Ft

Ez a Sigikid gurulós táska is nagyon szép, a belinkelt oldalon még több hasonló terméket találtok.

Sigikid gurulós bőrönd, 17.263 Ft

Sigikid gurulós bőrönd, 17.263 Ft

Neked melyik a kedvenced?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>